Idei marturii 2013

Vreți să vă căsătoriți? Aruncați o privire peste următoarele rânduri, pentru a fi siguri că vă duceți planul la bun sfârșit!

„A fost o glumă!”. E tot ce trebuie să spuneți în Delaware dacă vreți, de exemplu, să anulați o căsătorie abia încheiată. Și lista legilor ciudate legate de actul mariajului nu se oprește aici. Iată câteva dintre ele:

În Kentuchy, trebuie să fii foarte sigur cu cine te căsătoreşti pentru că legea îţi interzice să te căsătoreşti cu aceeaşi persoană mai mult de trei ori. Între noi fie vorba, de ce ai vrea să te căsătorești cu aceeași persoană după ce divorțezi? Poate ne lămuresc soții Prigoană!

În Massachusetts, dacă eşti proaspăt căsătorit şi vrei să îți petreci un weekend într-un oraş turistic, e împotriva legii să dormi dezbrăcat lângă partener. Mă întreb, de ce oare?

Există un loc în lume, unde soțiile au voie să divorțeze doar dacă rochia de mireasă este deteriorată. În triburile Balanta din Africa, această lege se aplică și în cazul nevestelor disperate, dar care nu au rochia deteriorată. Acestea trebuie să aştepte cel puţin o lună după care îşi pot rupe singure rochia.

În South Carolina, dacă un băiat trecut de 16 ani te cere de nevastă în glumă e posibil să fie obligat să se ţină de cuvânt conform Actului de Decenţă care combate Ofensarea Moralităţii.

În Montana, doi oameni se pot căsători, chiar dacă nici mirele, nici mireasa nu sunt prezenți, deoarece căsătoria este efectuată pe bază de procură. Mai exact, va exista câte un înlocuitor pentru proaspeții însurăței. Veți fi declarați căsătoriți, în lipsa voastră. Din tot tabloul de nuntă nu vor lipsi prietenii, rudele, apropiații. Acest lucru este destul de popular în rândul cuplurilor înrolate în armată.

În Carolina de Nord, este împotriva legii să vă cazați într-o cameră de hotel susținând că sunteți căsătoriți. Așadar, este mai sigur să vă ”jucați” de-a soțul și soția, acasă, în cazul în care veți să faceți o probă.

În New Orleans este ilegal pentru un cititor în palmă, ghicitoare, sau alte astfel de persoane să-și ofere serviciile cuplurilor ce se pregătesc de nuntă, înainte de căsătorie.

Pentru persoanle de sex masculin, care încă mai cred ca femeia trebuie să stea la cratiță, aflați că în Florida, soţul este îndreptăţit de instanţă să-și dea soția jos din pat în cazul în care aceasta nu găteşte 3 feluri de mâncare pe zi. Nici soțiile nu rămân mai prejos! În Lebanon, Tennessee, ele au dreptul să-și dea soții jos din pat fără nici un motiv.

Deci? Mai vreti sa va casatoriti?

Reclame